Over Kudos

Wie geeft is gelukkig

Theaters, musea, sportverenigingen, buurtcentra en andere non-profit organisaties zijn vaak afhankelijk van subsidies en gulle giften van hun bezoekers.

In reguliere tijden, maar in het bijzonder in tijden van crisis, is het extra moeilijk voor dit soort organisaties om hun hoofd boven water te houden.

Daarom hebben we de Kudos Donations in het leven geroepen.

Met Kudos kunnen ANBIs en verenigingen, maar ook individuele content creators zoals bloggers, vloggers en kunstenaars, donaties werven via hun eigen WordPress website.

Kudos is gratis en kan worden gedownload in de WordPress store.

Wie is Kudos?

Kudos is een initiatief van Michael en Saskia. Samen werken zij aan culturele en educatieve projecten.

Dankzij hun netwerk kwamen zij erachter dat organisaties het soms moeilijk vinden om donaties te werven via hun eigen website. En zo werd Kudos geboren. Een donatie-plugin die iedereen kan installeren zonder teveel poespas of aanschaf van dure programma’s of website developers.

Wij werken er constant aan om Kudos te verbeteren. Heb je ideeën welke features je nog meer zou willen zien? Stuur ons dan een mail via het formulier hieronder.

Contacteer ons

Vul het contactformulier in en wij komen binnen 24 uur bij je terug. Voor antwoorden op vragen over de plugin, bekijk ook onze FAQ.

    Foto: Noorulabdeen Ahmad, unsplash